sauna & spa

Sauna & spa

Tarjoamme vieraillemme unohtumattomia saanaelämyksiä.
Saanassa pääset saunomaan, rentoutumaan altaissa ja uimaan ympäri vuoden.

Sauna & spa

Kylpylästämme löytyy 30-paikkainen yleissauna, sisäporeallas, kaksi putoussuihkua, elämyssuihku ja lämmitettäviä lepotuoleja. Kylpylän ulkoalueilla on savusauna ja kaksi lämminvesiallasta.

Kylpylän hinta: ma-to 15€ /hlö ja pe-su 18€ /hlö. Eläkeläiskortilla ma-to klo 11-16 12€/hlö. Maksu oikeuttaa kahden tunnin oleskeluun kylpyläosastollamme. Kylpylälipun hintaan kuuluu sisäänpääsyn lisäksi kankainen laudeliina. Voit ottaa mukaan oman pyyhkeen, tai vuokrata sen meiltä hintaan 4€. Myös omien kylpyläsandaalien käyttö on sallittua. Sama koskee kylpytakkia.

Kaikki saunamme ovat yhteissaunoja, eli uima-asun käyttö pukuhuoneiden ulkopuolella on välttämätöntä. Kylpyläosastomme on anniskelualuetta vain oleskelutilan ja terassin osalta.  Suihkuun, saunoihin tai altaisiin juomien vienti on ehdottomasti kielletty. Omien juomien ja ruokien tuominen on kiellettyä kaikkiin Saanan tiloihin. Sauna & span ikäraja klo 17 jälkeen on 18 vuotta.

Käythän suihkussa ennen saunaosastolle menoa. Käytyäsi savusaunassa peseytyminen ennen altaisiin tai muihin saunoihin menemistä on erityisen tärkeää.

Kylpyläosastolle ja pukuhuoneisiin pääset rannekkeella, jolla voit myös lukita vapaasti valitsemasi pukukaapin. Voit tallentaa rannekkeellesi rahaa ja maksaa sillä ostoksiasi kaikissa Saanan myyntipisteissä. Muistathan palauttaa rannekkeen palvelutiskille, kun lopetat kylpemisen. Laudeliinoille ja vuokrapyyhkeille on palautuspaikka pukuhuoneessa.

Meillä on rajallinen määrä pukukaappeja, joten huomioithan, että ruuhka-aikoina kylpylään pääsyä saattaa joutua odottamaan.

VIP-sauna

VIP-saunamme on varattavissa enintään 15 hengen seurueille. Saunan vuokra on ma-to 375€ / 3 tuntia ja pe-su 450€ / 3 tuntia. Tästä ylimenevä aika maksaa 100€ / alkava tunti. Maksuun sisältyy laudeliinat, pyyhkeet ja kylpytakit kaikille saunojille.

VIP-saunassa teillä on käytössänne kaikkien muiden kylpyläpalvelujemme lisäksi oma sauna, oleskelutila ja terassi. Voitte katsoa televisiota, pitää palaveria ja kuunnella musiikkia. Lisäksi VIP-saunan asiakkaita hemmotellaan erittäin laadukkailla sveitsiläisen kosmetiikkatalo Colosèn tuotteilla. VIP-saunan oleskelutila ja terassi ovat anniskelualuetta, joten voitte tilata sinne juomaa ja syötävää ravintolastamme.

Jaa kaverille

Järjestä tapahtumasi Saanassa?