sauna & spa

Sauna & spa

Tarjoamme vieraillemme unohtumattomia saanaelämyksiä.
Saanassa pääset saunomaan, rentoutumaan altaissa ja uimaan ympäri vuoden. Saanan sauna & spa:n pukuhuoneissa on rajattu määrä pukukaappeja, joten ostathan alla olevista linkeistä lipun etukäteen.

Sauna & spa

Aukioloajat: https://www.kuopionsaana.fi/yhteys/aukioloajat/

Hinnasto: https://www.kuopionsaana.fi/yhteys/hinnat/

Huomio!

Sauna & Spa -osaston pukuhuonekapasiteetti on rajallinen, joten varmistat pääsysi ostamalla lipun etukäteen!

Kylpylästämme löytyy 30-paikkainen yleissauna, sisäporeallas, kaksi putoussuihkua, elämyssuihku ja lämmitettäviä lepotuoleja. Kylpylän ulkoalueilla on savusauna ja kaksi lämminvesiallasta.

Kaikki saunamme ovat yhteissaunoja, eli uima-asun käyttö pukuhuoneiden ulkopuolella on välttämätöntä. Kylpyläosastomme on anniskelualuetta vain oleskelutilan ja terassin osalta.  Suihkuun, saunoihin tai altaisiin juomien vienti on ehdottomasti kielletty. Omien juomien ja ruokien tuominen on kiellettyä kaikkiin Saanan tiloihin. Alkoholitarjoilun vuoksi Sauna & spahan pääsee sisään alaikäiset  klo 18 asti eli he voivat kylpeä klo 20.00 asti.

Meillä on rajallinen määrä pukukaappeja, joten huomioithan, että ruuhka-aikoina kylpylään pääsyä saattaa joutua odottamaan. Rajallisen kapasiteetin uudelleenmyynti lyhyellä aikajänteellä on erittäin haastavaa. Tästä syystä Saanan Sauna & Spa -varaus on sitova. Sairastapauksissa spa -käynnin voi siirtää tai Saanasta voi pyytää uuteen käyntiin oikeuttavan spa -lipun. 

VIP-Saana

Saanan uudistettu tilaussauna eli VIP-Saana on erinomainen paikka monenlaisiin kokoontumisiin. Olitpa sitten suunnittelemassa kokousta, tiimipäivää, saunailtaa, polttareita tai asiakastilaisuutta, VIP-Saana taipuu kaikkiin niihin erinomaisesti.

Oman saunan lisäksi VIP-Saanan asiakkaat voivat rajoituksetta käyttää myös Saanan yleisen puolen Sauna & Spa -palveluja kuten elämyssuihkua, savusaunaa ja ulkouima-altaita. Saunakokemuksen kruunaa pehmeä pyyhe ja saunatakki, jotka kuuluvat pakettiin.

VIP-Saanassa on pieni oleskelutila sekä uusi 20 henkilön saunakabinetti. Kabinetista löytyy nykyaikainen kokoustekniikka sekä yhtenäinen iso pöytä, jonka ympärillä on mukava kokoustaa tai nauttia rentoa illallista. Keittiömme huolehtii maukkaat tarjottavat tilaisuuden luonteen mukaiseksi.

VIP-Saanan vuokraus 420€, 2,5h/max. 20 henkilöä, lisätunti 100€

Kokouksen yhteydessä vuokraus 400€, 2,5h, max. 20 henkilöä, lisätunti 100€

VIP-Saanan esimerkkitarjoiluja:

NAPOSTELUUN: 

Saanan Huikopala:

 • Lihapullia
 • Frittiperunaa
 • Chilimajoneesia
 • Juures-coleslaw
 • Ruis-sipsejä
 • Kurpitsa baba ganous

Hinta: 11€/hlö

Get Together -illallinen 

Get Together -illallinen on suunniteltu ryhmälle jaettavaksi ja osaksi VIP-Saanan illanviettoa. Ryhmälle varataan VIP-Saana yhteensä neljäksi tunniksi (veloitus norm. 2,5h mukaan); kaksi tuntia varataan saunomiseen ja sen jälkeen saunakabinettiin tarjoillaan maukas illallinen.

Menu

 • Vihersalaattia
 • Kurpitsa-kvinoasalaattia
 • Pekoni-vuohenjuustopastasalaattia
 • Perunaa ja paahdettuja juureksia
 • Pääruokavaihtoehdot: BBQ-porsaanniskaa, Sitruuna-timjamibroileri, Smetanalohi
 • Jälkiruoka: Maitosuklaa-namelaka, karpaloa, piimä-timjamikastike

Hinta:

Yhdellä pääruoalla 40€/hlö (kokouksen yhteydessä 36€)

Kahdella pääruoalla: 48€/hlö (kokouksen yhteydessä 44€)

HUOM! Get together -illallisen yhteydessä VIP-Saanan kokonaisvuokra-aika 4h, Tilavuokra kokonaisuudessaan 420€ (eli 2,5h mukaan).

Jaa kaverille

Järjestä tapahtumasi Saanassa?