Jungle Juice Spa

Tarjoamme vieraillemme unohtumattomia Saana-elämyksiä. Kylpylässämme pääset saunomaan aidossa, palkitussa puulämmitteisessä savusaunasamme kirkasvetisen Kallaveden rannalla. Span puolelta löytyy kaksi ulkoallasta, sekä sisätiloista sähkösauna ja poreallas. Lisäsimme palveluihin uuden kylmävesialtaan, jossa pääset vilvoittelemaan +4 – +8 asteisessa vedessä.

Sauna & spa

Aukioloajat: https://www.kuopionsaana.fi/yhteys/aukioloajat/

Hinnasto: https://www.kuopionsaana.fi/yhteys/hinnat/

Käytämme dynaamista kylpylä hinnoittelua. Hinnat alkaen 10€

Huomio!

Sauna & Spa -osaston pukuhuonekapasiteetti on rajallinen, joten varmistat pääsysi ostamalla lipun etukäteen!

Sauna & Spa – osasto on K-18 joka päivä klo 18 alkaen. Lapset 0-12 vuotta tarvitsevat mukaansa täysi-ikäisen valvojan.

Spa:sta löytyy sauna, poreallas, erilaisia suihkuja ja lämpötuoleja. Ulkona ympäri vuoden lämmitetyt altaat, joista pääse lämmittelemään savusaunan lämpöihin.

 

Savusaunamme on kertalämmitteinen puukiuas, joten kesken päivän kiukaan lämmittäminen on mahdotonta. Huomioithan, että iltaa kohden kiukaan lämpö saattaa heitellä. Parhaat löylyt saat klo 11-19 välillä.

 

Varaathan mukaasi uima-asun. Meillä on mahdollisuus vuokrata pyyheikeitä ja kylpytakkeja. Spa:n puolella palvelee myös baari, josta voi ostaa maukkaita virvokkeita.

Omien juomien ja ruokien tuominen on ehdottomasti kiellettyä kaikkiin Saanan tiloihin. Klo18 alkaen spa on K-18.

VIP-Saana

Saanan uudistettu tilaussauna eli VIP-Saana on erinomainen paikka monenlaisiin kokoontumisiin. Olitpa sitten suunnittelemassa kokousta, tiimipäivää, saunailtaa, polttareita tai asiakastilaisuutta, VIP-Saana taipuu kaikkiin niihin erinomaisesti.

Oman saunan lisäksi VIP-Saanan asiakkaat voivat rajoituksetta käyttää myös Saanan yleisen puolen Sauna & Spa -palveluja kuten elämyssuihkua, savusaunaa ja ulkouima-altaita. Saunakokemuksen kruunaa pehmeä pyyhe ja saunatakki, jotka kuuluvat pakettiin.

Lisää tietoa VIP-Saanasta ja hinnoittelusta: https://www.kuopionsaana.fi/kokoukset-ja-ryhmat/vip-saana/

Jaa kaverille

Järjestä tapahtumasi Saanassa?

Tutustu Saanaan