Sauna & spa

Tarjoamme vieraillemme unohtumattomia Saana-elämyksiä. Kylpylässämme pääset saunomaan aidossa, palkitussa puulämmitteisessä savusaunasamme kirkasvetisen Kallaveden rannalla. Span puolelta löytyy kaksi ulkoallasta, sekä sisätiloista sähkösauna ja poreallas.

Sauna & spa

Aukioloajat: https://www.kuopionsaana.fi/yhteys/aukioloajat/

Hinnasto: https://www.kuopionsaana.fi/yhteys/hinnat/

Huomio!

Sauna & Spa -osaston pukuhuonekapasiteetti on rajallinen, joten varmistat pääsysi ostamalla lipun etukäteen!

Sauna & Spa – osasto on K-18 joka päivä klo 18 alkaen. Lapset 0-12 vuotta tarvitsevat mukaansa täysi-ikäisen valvojan.

Spa:sta löytyy sauna, poreallas, erilaisia suihkuja ja lämpötuoleja. Ulkona ympäri vuoden lämmitetyt altaat, joista pääse lämmittelemään savusaunan lämpöihin.

 

Varaathan mukaasi uima-asun. Meillä on mahdollisuus vuokrata pyyheikeitä ja kylpytakkeja. Spa:n puolella palvelee myös baari, josta voi ostaa maukkaita virvokkeita.

Omien juomien ja ruokien tuominen on ehdottomasti kiellettyä kaikkiin Saanan tiloihin. Klo18 alkaen spa on K-18.

VIP-Saana

Saanan uudistettu tilaussauna eli VIP-Saana on erinomainen paikka monenlaisiin kokoontumisiin. Olitpa sitten suunnittelemassa kokousta, tiimipäivää, saunailtaa, polttareita tai asiakastilaisuutta, VIP-Saana taipuu kaikkiin niihin erinomaisesti.

Oman saunan lisäksi VIP-Saanan asiakkaat voivat rajoituksetta käyttää myös Saanan yleisen puolen Sauna & Spa -palveluja kuten elämyssuihkua, savusaunaa ja ulkouima-altaita. Saunakokemuksen kruunaa pehmeä pyyhe ja saunatakki, jotka kuuluvat pakettiin.

Lisää tietoa VIP-Saanasta ja hinnoittelusta: https://www.kuopionsaana.fi/kokoukset-ja-ryhmat/vip-saana/

Jaa kaverille

Järjestä tapahtumasi Saanassa?

Tutustu Saanaan