sauna & spa

Sauna & spa

Tarjoamme vieraillemme unohtumattomia saanaelämyksiä.
Saanassa pääset saunomaan, rentoutumaan altaissa ja uimaan ympäri vuoden. Saanan sauna & spa:n pukuhuoneissa on rajattu määrä pukukaappeja, joten ostathan alla olevista linkeistä lipun etukäteen.

Sauna & spa

Huom! Sauna & Spa -osaston pukuhuonekapasiteetti on rajallinen, joten varmistat pääsysi ostamalla lipun etukäteen!

Kylpylästämme löytyy 30-paikkainen yleissauna, sisäporeallas, kaksi putoussuihkua, elämyssuihku ja lämmitettäviä lepotuoleja. Kylpylän ulkoalueilla on savusauna ja kaksi lämminvesiallasta.

Kylpylän hinta: su-to 15€ /hlö ja pe-la 18€ /hlö. Maksu oikeuttaa kahden tunnin oleskeluun kylpyläosastollamme. Voit ottaa mukaan oman pyyhkeen, tai vuokrata sen meiltä hintaan 4€. Myös omien kylpyläsandaalien käyttö on sallittua. Sama koskee kylpytakkia.

Kaikki saunamme ovat yhteissaunoja, eli uima-asun käyttö pukuhuoneiden ulkopuolella on välttämätöntä. Kylpyläosastomme on anniskelualuetta vain oleskelutilan ja terassin osalta.  Suihkuun, saunoihin tai altaisiin juomien vienti on ehdottomasti kielletty. Omien juomien ja ruokien tuominen on kiellettyä kaikkiin Saanan tiloihin. Alkoholitarjoilun vuoksi Sauna & spahan pääsee sisään alaikäiset  klo 18 asti eli he voivat kylpeä klo 20.00 asti.

Kylpyläosastolle ja pukuhuoneisiin pääset rannekkeella, jolla voit myös lukita vapaasti valitsemasi pukukaapin.

Meillä on rajallinen määrä pukukaappeja, joten huomioithan, että ruuhka-aikoina kylpylään pääsyä saattaa joutua odottamaan. Rajallisen kapasiteetin uudelleenmyynti lyhyellä aikajänteellä on erittäin haastavaa. Tästä syystä Saanan Sauna & Spa -varaus on sitova, joten varausta ei voi perua eikä maksua hyvitetä mahdollisen peruuntumisen vuoksi.

VIP-Saana

Saanan uudistettu tilaussauna eli VIP-Saana on erinomainen paikka monenlaisiin kokoontumisiin. Olitpa sitten suunnittelemassa kokousta, tiimipäivää, saunailtaa, polttareita tai asiakastilaisuutta, VIP-Saana taipuu kaikkiin niihin erinomaisesti.

Oman saunan lisäksi VIP-Saanan asiakkaat voivat rajoituksetta käyttää myös Saanan yleisen puolen Sauna & Spa -palveluja kuten elämyssuihkua, savusaunaa ja ulkouima-altaita. Saunakokemuksen kruunaa pehmeä pyyhe ja saunatakki, jotka kuuluvat pakettiin.

VIP-Saanassa on pieni oleskelutila sekä uusi 20 henkilön saunakabinetti. Kabinetista löytyy nykyaikainen kokoustekniikka sekä yhtenäinen iso pöytä, jonka ympärillä on mukava kokoustaa tai nauttia rentoa illallista. Keittiömme huolehtii maukkaat tarjottavat tilaisuuden luonteen mukaiseksi.

VIP-Saanan vuokraus 420€, 2,5h/max. 20 henkilöä, lisätunti 100€

Kokouksen yhteydessä vuokraus 400€, 2,5h, max. 20 henkilöä, lisätunti 100€

VIP-Saanan tarjoiluja ja esimerkkituote illanviettoon

Saanan Huikopala:

  • Eväsmiesten lihapullia
  • Frittiperunaa
  • Juures-coleslaw
  • Piparjuuri- ja chilimajoneesi

HInta 13€/Hlö.

Illanvietto ja Get Together -illallinen

Varaamme ryhmällenne VIP-Saanan kokonaisuudessaan käyttöön 4 tunniksi. Useimmiten ensimmäiset 2h menee saunoessa ja spa:sta nauttiessa. Tämän jälkeen tarjoilemme saunakabinettiin keittiömme loihtiman erityisillallisen, joka suunniteltu jaettavaksi koko porukan kesken. Mikä onkaan parempi tapa päättää ikimuistoinen illanvietto kuin ruokailla yhdessä ison pöydän ympärillä.

Menu

  • Vihersalaattia ja omenavinegretti
  • Savulohi-kvinoasalaattia
  • Pesto-pastasalaattia
  • Perunaa ja paahdettuja juureksia
  • Pääruokavaihtoehdot: Possua & jallu-pippurikastiketta TAI Kana- rakuunabearnaise TAI Smetanalohi
  • Jälkiruoka: Puolukkakreenmiä, ruiskeksiä, ruiscrumblea ja kinuskia

HINTA yhdellä päärualla 40€, kahdella päärualla 48€

HUOM! Illallsituotteen kesto 4h, VIP-Saanan vuokra normaalin 2,5H veloituksen mukaan.

Jaa kaverille

Järjestä tapahtumasi Saanassa?