sauna & spa

Sauna & spa

Tarjoamme vieraillemme unohtumattomia saanaelämyksiä.
Saanassa pääset saunomaan, rentoutumaan altaissa ja uimaan ympäri vuoden. Saanan sauna & spa:n pukuhuoneissa on rajattu määrä pukukaappeja, joten ostathan alla olevista linkeistä lipun etukäteen.

Sauna & spa

Aukioloajat: https://www.kuopionsaana.fi/yhteys/aukioloajat/

Hinnasto: https://www.kuopionsaana.fi/yhteys/hinnat/

Huomio!

Sauna & Spa -osaston pukuhuonekapasiteetti on rajallinen, joten varmistat pääsysi ostamalla lipun etukäteen!

Kylpylästämme löytyy 30-paikkainen yleissauna, sisäporeallas, kaksi putoussuihkua, elämyssuihku ja lämmitettäviä lepotuoleja. Kylpylän ulkoalueilla on savusauna ja kaksi lämminvesiallasta.

Kaikki saunamme ovat yhteissaunoja, eli uima-asun käyttö pukuhuoneiden ulkopuolella on välttämätöntä. Kylpyläosastomme on anniskelualuetta vain oleskelutilan ja terassin osalta.  Suihkuun, saunoihin tai altaisiin juomien vienti on ehdottomasti kielletty. Omien juomien ja ruokien tuominen on kiellettyä kaikkiin Saanan tiloihin. Alkoholitarjoilun vuoksi Sauna & spahan pääsee sisään alaikäiset  klo 18 asti eli he voivat kylpeä klo 20.00 asti.

Meillä on rajallinen määrä pukukaappeja, joten huomioithan, että ruuhka-aikoina kylpylään pääsyä saattaa joutua odottamaan. Rajallisen kapasiteetin uudelleenmyynti lyhyellä aikajänteellä on erittäin haastavaa. Tästä syystä Saanan Sauna & Spa -varaus on sitova. Sairastapauksissa spa -käynnin voi siirtää tai Saanasta voi pyytää uuteen käyntiin oikeuttavan spa -lipun. 

VIP-Saana

Saanan uudistettu tilaussauna eli VIP-Saana on erinomainen paikka monenlaisiin kokoontumisiin. Olitpa sitten suunnittelemassa kokousta, tiimipäivää, saunailtaa, polttareita tai asiakastilaisuutta, VIP-Saana taipuu kaikkiin niihin erinomaisesti.

Oman saunan lisäksi VIP-Saanan asiakkaat voivat rajoituksetta käyttää myös Saanan yleisen puolen Sauna & Spa -palveluja kuten elämyssuihkua, savusaunaa ja ulkouima-altaita. Saunakokemuksen kruunaa pehmeä pyyhe ja saunatakki, jotka kuuluvat pakettiin.

Lisää tietoa VIP-Saanasta ja hinnoittelusta: https://www.kuopionsaana.fi/kokoukset-ja-ryhmat/vip-saana/

Jaa kaverille

Järjestä tapahtumasi Saanassa?