ajankohtaista

Saana monipuolistaa palveluaan

28.8.2019

Matkailukeskus Kuopion Saana on uudistanut – ja uudistaa edelleen – palvelujaan pitkin alkusyksyä. Päivitykset koskevat niin ravintolaa kuin kylpylääkin.

Lounaan osalta hinnoittelua on muutettu jo elokuun alusta niin, että lounas myydään jatkossa alle kymmenenvuotiaille hintaan 7,00 euroa. Normaali lounashinta on 13,00 euroa. Saanan lounas on tarjolla pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin kello 11-14. Erilaiset tapahtumat ja isot ryhmävaraukset saattavat vaikuttaa lounaan saatavuuteen ja niistä tiedotetaan Saanan sosiaalisen median kanavissa ja nettisivuilla.

Myös kylpylän lapsiasiakkaat saavat osansa uudistuksista. Mikäli alle kymmenenvuotias lapsi jakaa saman pukukaapin mukanaolevan aikuisen kanssa, pääsee hän sisään veloituksetta. Lisäksi alle 18-vuotiaiden sisäänpääsy kylpylään on jatkossa mahdollista tunnin pitempään, klo 18:aan asti. Syyskuun alusta lähtien eläkeläisten lippu kylpyläosastolle maksaa maanantaista torstaihin klo 11-16 välisenä aikana 12 euroa, peruslipun ollessa 15 euroa. Edun saa esittämällä maksun yhteydessä eläkeläiskortin. Perjantaista sunnuntaihin hinta on kaikilta saunojilta 18 euroa.

Syyskuun ensimmäisestä päivästä alkaen Saanalla on tarjolla sunnuntaibrunssi klo 12-15. Buffet-pöydän valikoima vaihtuu viikoittain ja tarjolla on mitä erilaisimpia herkkuja kaikenikäisille. Brunssin hinta on 27 euroa. Hinnoittelussa on haluttu ottaa huomioon erityisesti lapsiperheet, sillä alle 5-vuotiaat syövät aikuisten seurassa ilmaiseksi ja 6 – 12 -vuotiaat kympillä.

Saana on lämmin. Tervetuloa!

Jaa kaverille