Saana Festival 2024

Saana Festival järjestetään ensimmäistä kertaa Matkailukeskus Kuopion Saanalla 9-10.8.2024. Tapahtuma on kaksipäiväinen. Molempina päivinä pääset nauttimaan hyvän musiikin lisäksi maukkaasta ruoasta, juomista sekä halutessasi saunasta ja allasbileistä idyllisissä Kallaveden maisemissa. Tapahtumassa esiintyy Neljä Ruusua, Kolmas Nainen, STIG, Tupe. ja Rakki-Sakke ja Lahjomaton Miro sekä Erika Vikman. Liput tapahtumaan myynnissä tiketti.fi

Yrityksillä on myös mahdollisuus ostaa lippuja sekä yhteistyöpaketteja tapahtumaan. Näitä voit tiedustella mikko.lipponen@kuopionsaana.fi tai ari.lempinen@kuopionsaana.fi.

 

Perjantai

 • Rakki-Sakke ja Lahjomaton Miro
 • Neljä Ruusua
 • Kolmas Nainen

Lauantai

 • Tupe.
 • STIG
 • Erika Vikman

 

Liput:

Pe 39€

La 39€

Kahden päivän lippu 69€

Vip- lippu 99€ sisältää.

 • pääsylipun
 • oma katettu alue. (ei näköyhteyttä lavalle)
 • oman aidatun katsomo-osan
 • ruoan
 • pääsy saunaan sekä allasbileisiin klo 16 alkaen.

Liput: https://www.tiketti.fi/saana-festival-kuopion-saana-kuopio-lippuja/98661

Yrityspaketti Gold 1250€

Yrityspaketti Silver 750€

Kolmas Nainen

Legendaarinen suomirockyhtye Kolmas Nainen tunnetaan hiteistä kuten “Tästä Asti Aikaa”, “Lautalla”, “Äiti Pojastaan Pappia Toivoi”, “Hyvää ja Kaunista” ja “Valehtelisin Jos Väittäisin”. Yhtyeen keulakuva, laulaja-lauluntekijä Pauli Hanhiniemi, oli mukana myös Nelosen huippusuositussa “Vain elämää” -ohjelmassa vuonna 2013. Takana on satojatuhansia myytyjä levyjä ja yhtye julkaisi uusimman albuminsa “Linjassa” 18 lokakuuta 2019.

Yhtyeen hyvästä yhteishengestä kertoo paljon se, että kuusimiehinen kokoonpano on tällä hetkellä sama kuin 40 vuotta sitten, kun Kolmas Nainen aloitti pitkän ja menestyksekkään taipaleensa. Lukuisat kaikkien tuntemat radiohitit ja kattavat kiertueet toivat huikean suosion ja yhtye palkittiin vuosien saatossa useilla jalometallilevyillä. Kolmas nainen -yhtyeen sävelkynä on pysynyt terässä ja juurevat kappaleet puhuttelevat edelleen.

Neljä Ruusua

Neljä Ruusua on Joensuussa vuonna 1982 perustettu bändi, joka on julkaissut 16 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa, joita on myyty yhteensä yli 400 000 kappaletta. Streameja kappaleille on kertynyt suoratoistopalveluissa yli 30 miljoonaa.

Ruusuilla on ollut uransa aikana huikeat 27 top20-radiohittiä, joihin kuuluvat mm. klassikot ”Juppihippipunkkari”, ”Poplaulajan vapaapäivä”, ”Hunningolla”, ”Luotsivene”, ”Popmuseo”, ”Valuva taivas”, ”Missä vaan” ja ”Elän vain kerran” sekä tuoreemmat kappaleet kuten ”Viimeinen valssi”, ”Surutulitus”, ”Sininen sunnuntai”, ”Mustia ruusuja” ja ”Älä luovuta (Noli cedere).

Yhtye on edelleen alkuperäiskokoonpanossaan; Ilkka Alanko (laulu, kitara), Petteri ”Kode” Koistinen (kitara), Jari ”Lade” Laakkonen (basso), Kari ”Kämy” Kämäräinen (rummut).

Rakki-Sakke ja Lahjomaton Miro

Kuopiolainen Rakki-Sakke ja Lahjomaton Miro soittaa lujaa ja vaarallisesti. Keikat menee rajoitinta vastenpunkin, rockin ja sekasorron välimaastossa.

STIG

Lukuisia kulta- ja platinasinglejä vuosien varrella julkaissut STIG on tarjonnut suomalaisille useita kestohittejä, kuten esimerkiksi Puumaa mä metsästän ja Original gigolo (feat. Teflon Brothers). Vuonna 2015 julkaistu albumi STIG sisälsi jättihitin Roy Orbison, joka oli sen vuoden yhdeksänneksi soitetuin kappale Suomen radioissa. Syksyllä 2020 STIG oli mukana Nelosen huippusuositussa Vain Elämää -ohjelmassa, jossa hän ihastutti muun muassa ilmiömäisen suosion saavuttaneella Kuningaskobra-hitillään.

TUPE.

 

TikTokin kautta pinnalle noussut, melodista räppiä tekevä Tupe. on 23-vuotias artisti, joka aloitti musiikkiuransa vuonna 2012 AnkkaRäp-ohjelmasta. Karu Kopla-kokoonpanolla kilpailun voittanut Tupe teki musiikkia ensin muutaman vuoden isommalla porukalla, mutta alkoi työstämään soolouraansa vuonna 2015. Hän julkaisi omakustanteisesti musiikkia useamman vuoden ajan, kunnes teki levytyssopimuksen Tuhma Musicin kanssa alkuvuodesta 2023.

Musiikkiinsa Tupe on saanut aina ideoita omasta elämästään. Turkulaislähtöinen artisti haluaa kääntää elämän hyvät ja huonot asiat kappaleiksi. Oman musiikkinsa kanssa Tupe on tinkimätön, hänellä on vahva fiilis ja visio omasta tekemisestä. Valmiina on jo useampi kappale, joiden julkaisu on luvassa tänä vuonna. Artistin tuorein single Elli yhdessä indie-poplupaus Vepun kanssa nousi Spotify ykköseksi.

ERIKA VIKMAN

 

Suomenkielistä diskopoppia esittävä Erika Vikman nousi koko kansan suosioon tuplaplatinaa striimannella Cicciolina-kappaleellaan sekä menestyksellään Uuden Musiikin Kilpailussa. Vikman tunnetaan myös muista hittikappaleistaan, kuten triplaplatinaa striimanneesta Syntisten pöytä -hitistään sekä lukuisista kulta- ja platinahiteistään kuten Tääl on niin kuuma,Aikuisten rannekkeet sekä Häpeä. Vikman nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy ja kappaleiden teksteissä käsitellään vakaviakin teemoja. Erika Vikman-nimeä kantava, platinaa myynyt debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2021. Syksyllä 2022 Erika nähtiin huippusuositussa Vain elämää-ohjelmassa.

Jaa kaverille

Järjestä tapahtumasi Saanassa?

Tutustu Saanaan