Arvoisa Asiakas,

Meille Saanassa on ensiarvoisen tärkeää toimintamme turvallisuus niin asiakkaan kuin henkilökunnan näkökulmasta. Koronatilanne Suomessa on lyhyen ajan sisään heikentynyt ja tulevat joululomat lisäävät ihmisten liikkumista paikkakunnalta toiselle. Aluehallintovirastot ovat ohjeistaneet, että koronapassia voidaan kysyä myös alueilla, joilla ravintoloita ei rajoiteta, kunhan noudatetaan koronapassista annettua lakia kuten leviämisalueille on määritelty. Lisäksi Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n suosituksena on koronapassin käyttöönotto laajasti.

Näiden oheistusten ja suositusten pohjalta, otamme Saanassa käyttöön koronapassin lauantaina 18.12. klo 17.00 alkaen. Passi vaaditaan toistaiseksi joka päivä klo 17.00 eteenpäin.

Lämpimästi tervetuloa asioimaan turvallisesti Saanaan!

Toimi näin:

  1. Lataa tai tulosta koronapassi Omakanta-palvelusta: www.kanta.fi/koronatodistus. Kirjaudu sisään Omakantaan ja lataa pdf-tiedosto kohdasta koronatodistus. Voit ottaa koronapassista myös kuvakaappauksen.
  2. Näytä koronapassia ravintolassa. Järjestyksenvalvoja tai henkilökunta lukee passissa olevan QR-koodin. Lukusovellus ei kerää tai tallenna koronapassin tietoja. Passi vaaditaan kaikkina ravintoloiden aukiolopäivinä klo 17.00 eteenpäin.
  3. Muista pitää mukana myös henkilöllisyystodistus!
  4. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi koronapassin tarkistuksen yhteydessä.


Koronapassi on todistus;

  • Täyden rokotussarjan saamisesta vähintään 7 vuorokautta aiemmin tai
  • Negatiivisen koronatestituloksen saamisesta enintään 72 tuntia aiemmin tai
  • Koronan sairastamisesta enintään kuusi kuukautta aiemmin.