kokoukset & tilaisuudet

Kokoukset & tilaisuudet

Saanasta on moneksi ja kaikki mahtuu saman katon alle.
Hulppeissa puitteissa onnistuvat erilaiset tapahtumat erikokoisille ryhmille.

VIP-sauna

VIP-saunamme tarjoaa erinomaiset puitteet nauttia täysin Saanan kylpyläpalveluista. VIP-saunassa teillä on käytössänne kaikkien muiden kylpyläpalvelujemme lisäksi oma sauna, oleskelutila ja terassi. Kaikille seurueenne jäsenille tulee pyyhkeet ja kylpytakit. Voitte katsoa televisiota, pitää palaveria ja kuunnella musiikkia. Myös sveitsiläisen Colosén hiusten- ja ihonhoitotuotteet ovat veloituksetta käytössänne. VIP-saunan oleskelutila ja terassi ovat anniskelualuetta, joten voitte tilata sinne juomaa ja syötävää ravintolastamme.

Kabinetti

Mikäli olette vailla kokous-, juhla-, tai miniseminaaritilaa, niin pystymme järjestämään teille Saanan ravintolasalin päätyyn 45 m² kabinetin. Tilan pystyy himmentämään ja sieltä löytyy erinomaiset AV-valmiudet. Kabinettimme soveltuu maksimissaan noin neljänkymmenen ihmisen tilaisuuksiin, riippuen tilaisuuden luonteesta. Kabinettiin on talon päässä oma sisäänkäynti ja sään salliessa liukuoven voi avata suoraan Kallaveden puoleiselle terassille. Voitte tilata tarjoilun suoraan kabinettiimme, tai käydä ruokailemassa salin puolella.

Koko ravintola

Saanan ravintolasalissa pystymme palvelemaan kerralla noin 150 asiakasta. Mikäli myös aulamme istumapaikat otetaan käyttöön, kasvaa kapasiteetti vielä parilla kymmenellä. Ravintolasalimme soveltuu isompien kokousten tai seminaarien pitoon. Myös erilaisille juhlille Saanan ravintola tarjoaa upeat puitteet järvinäkymineen. Ravintolasalin tilaa saa laajennettua terassille sään salliessa.

Koko ravintolasaliamme vuokraamme yksityistilaisuuksiin vain asettamamme minimiostorajan puitteissa.

Kysy lisää myyntipäälliköltämme karoliina.rnjak@kuopionsaana.fi

Tarjouspyyntö

* merkityt kentät ovat pakollisia

Jaa kaverille

Jaa kaverille