vip-saana

VIP-Saana

Saanan uudistettu tilaussauna eli VIP-Saana on erinomainen paikka monenlaisiin kokoontumisiin. Olitpa sitten suunnittelemassa kokousta, tiimipäivää, saunailtaa, polttareita tai asiakastilaisuutta, VIP-Saana taipuu kaikkiin niihin erinomaisesti.

VIP-Saanassa on pieni oleskelutila ja 20 henkilön saunakabinetti. Kabinetista löytyy nykyaikainen kokoustekniikka sekä yhtenäinen iso pöytä, jonka ympärillä on mukava kokoustaa tai nauttia rentoa illallista. Keittiömme huolehtii maukkaat tarjottavat tilaisuuden luonteen mukaiseksi.

Saunakabinetin yhteydessä olevan 12 -hengen saunan lisäksi tilasta löytyy ihana poreamme ja asiakkaat voivat käyttää myös rajoituksetta Saanan yleisen puolen Sauna & Spa -palveluja kuten elämyssuihkua, savusaunaa ja ulkouima-altaita. Saunakokemuksen kruunaa pehmeä pyyhe ja saunatakki, jotka kuuluvat pakettiin.

 

VIP-Saanan vuokraus 420€, 2,5h/max. 20 henkilöä, lisätunti 100€

Kokouksen yhteydessä vuokraus 400€, 2,5h, max. 20 henkilöä, lisätunti 100€

 

VIP-Saanan esimerkkitarjoiluja:

NAPOSTELUUN: 

Saanan Meze ja ranukuppi kolmella dipillä 14€/hlö

  • ruischips, Liepuskan flatbread, tapenade, kurkkujogurttia, salamia, parmesan juusto, vihreää parsaa, kukkakaalia, marinoitua varhaisperunaa
  • ranukuppi:  koururaneja sekä halloumraneja kolmella dipillä

Get Together -illallinen 

Get Together -illallinen on suunniteltu ryhmälle jaettavaksi ja osaksi VIP-Saanan illanviettoa. Ryhmälle varataan VIP-Saana yhteensä neljäksi tunniksi (veloitus norm. 2,5h mukaan); kaksi tuntia varataan saunomiseen ja sen jälkeen saunakabinettiin tarjoillaan maukas illallinen.

Menu

  • Vihersalaattia ja sitruunavinegretti
  • katkarapu-kvinoasalaattia
  • Pesto-pastasalaattia
  • yrttiperunaa
  • Pääruokavaihtoehdot: Possua maustevoikastikkeella TAI parmesankanaa TAI fenkolilohi
  • Jälkiruoka: Sitruunakakku

Hinta:

Yhdellä pääruoalla 40€/hlö (kokouksen yhteydessä 36€)

Kahdella pääruoalla: 48€/hlö (kokouksen yhteydessä 44€)

HUOM! Get together -illallisen minimihenkilömäärä on 8. Illallisen yhteydessä VIP-Saanan kokonaisvuokra-aika 4h, Tilavuokra kokonaisuudessaan 420€ (eli 2,5h mukaan).

Tarjouspyyntö

* merkityt kentät ovat pakollisia

Jaa kaverille

Jaa kaverille