vip-saana

VIP-Saana

Saanan uudistettu tilaussauna eli VIP-Saana on erinomainen paikka monenlaisiin kokoontumisiin. Olitpa sitten suunnittelemassa kokousta, tiimipäivää, saunailtaa, polttareita tai asiakastilaisuutta, VIP-Saana taipuu kaikkiin niihin erinomaisesti.

VIP-Saanassa on pieni oleskelutila sekä uusi 20 henkilön saunakabinetti. Kabinetista löytyy nykyaikainen kokoustekniikka sekä yhtenäinen iso pöytä, jonka ympärillä on mukava kokoustaa tai nauttia rentoa illallista. Keittiömme huolehtii maukkaat tarjottavat tilaisuuden luonteen mukaiseksi.

Saunakabinetin yhteydessä olevan 12 -hengen saunana lisäksi asiakkaat voivat rajoituksetta käyttää myös Saanan yleisen puolen Sauna & Spa -palveluja kuten elämyssuihkua, savusaunaa ja ulkouima-altaita. Saunakokemuksen kruunaa pehmeä pyyhe ja saunatakki, jotka kuuluvat pakettiin.

 

VIP-Saanan vuokraus 420€, 2,5h/max. 20 henkilöä, lisätunti 100€

Kokouksen yhteydessä vuokraus 400€, 2,5h, max. 20 henkilöä, lisätunti 100€

VIP-Saanan esimerkkitarjoiluja:

Saanan Huikopala

Meze, jugurttikastike, tillipesto, pinaattihummus, flat breadlastuja, ruischips, kesäkasviksia, Eväsmiesten lihapullia ja chorizomakkaraa, frittipottuja, juustoportin vuohen gran reserva-juustoa 19€ /hlö, kokouksen yhteydessä 17€/hlö

Viinisuositus:  Koonunka Hill Riesling tai Maison Champy Pinot Noir

 

Get Together -illallinen 

Get Together -illallinen on suunniteltu ryhmälle jaettavaksi ja osaksi VIP-Saanan illanviettoa. Ryhmälle varataan VIP-Saana yhteensä neljäksi tunniksi (veloitus norm. 2,5h mukaan); kaksi tuntia varataan saunomiseen ja sen jälkeen saunakabinettiin tarjoillaan maukas illallinen.

Menu

Vihreä salaatti, sitruuna vinegrette, savumuikku-ceasar salaatti, kvinoa-kesäkasvissalaatti, paahdettuja juureksia ja perunaa, mustikkavispipuuroa.

Pääruoka vaihtoehtoina: bbq-possu, kana bearnaise tai lohi hollandaise.

Hinta:

Yhdellä pääruoalla 40€/hlö (kokouksen yhteydessä 36€)

Kahdella pääruoalla: 48€/hlö (kokouksen yhteydessä 44€)

 

Viinisuositus: Trimbach Pinot Griss tai Maison Champy Pinot Noir

HUOM! Illallistuotteen kesto 4h, VIP-Saanan vuokra normaalisti 2,5h mukaan.

Tarjouspyyntö

* merkityt kentät ovat pakollisia

Jaa kaverille

Jaa kaverille